Valedro: rotsvast vertrouwen in unieke afwerking!

Sinds zijn oprichting in 1987 heeft afwerkingsbedrijf Valedro één doel voor ogen: kwaliteit, vakkundigheid en nauwkeurigheid bundelen in een verfrissend bouwpakket. Vandaag ruim 25 jaar later en met 30 jaar deskundige werkervaring op zak staat Valedro bekend als een vaste waarde in de afwerkingswereld.

Hendrik Leën, de geïnspireerde Valedro-zaakvoerder, begrijpen als geen ander de kieskeurige noden van zijn klanten. De nauwe samenwerking die zij door de jaren heen hebben opgebouwd met een groot aantal leidende aannemers maakt van Valedro een bonafide partner in de bouwsector.

Valedro streeft creatieve uitdagingen en ingenieuze totaalpakketten na. Het Valedro-adagium klinkt als architecturale ritmiek in de oren: vernieuwen, investeren en sleutelen aan de toekomst. De gevestigde bedrijfstroeven, het plaatsen van plafonds en wanden, en binnenschrijnwerkerij, maken van Valedro een geduchte concurrent in de sector van interieurafwerking. Valedro geniet zelfs een zekere naambekendheid over de landsgrenzen heen en runt geregeld projecten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Met Valedro legt u de volmaakte laatste hand!

 

Is uw project klaar voor afwerking? Zet dan met Valedro de stap naar creatieve vernieuwing in al uw kantoren, winkels, toonzalen, fitnesscentra of industriegebouwen en samen met u leggen wij zo heel fijntjes en heel precies de perfecte laatste hand aan uw zakelijke ondernemingen. Kies voor zekerheid: een tevreden klant schudt de Valedro-hand!